BL松にようこそ!

ichikara

Tervetuloa entiseen Fujoshiluolaan, nykyiseen BL-Matsuun!

Ai mitähäh? No, selvennetäänpä. Noin kuukausi sitten nauhoitetussa viimeisimmässä podcastissamme airinpie vielä totesi, ettei ole katsonut Japanissa luonnonvoiman lailla jylläävää Osomatsu-sania. Kuukaudessa ehtii kuitenkin tapahtua paljon, kuten muun muassa 25 jaksoa kyseistä animea – sekä yllättävä havahtuminen siihen, mihin suuntaan tämän blogin pitäisi olla menossa. Jos ihan totta nimittäin puhutaan, on BL-harrastaminen maistunut jo pitkään aika puulta, eikä uusien sarjojen seuraamisessa ole ollut enää entisen kaltaista hohtoa. Osomatsu-sanin myötä se Jokin loksahti kuitenkin paikoilleen meille molemmille: NEET-veljesten väliset romanttiset suhteet, tästä ne dokit vihdoin löytyvät!

Yhteisestä päätöksestä tulimme maiponin kanssa siis siihen tulokseen, että Fujoshiluola on parempi pyhittää tästedes BL-Matsulle. Jatkossa blogista voi siis löytää sekä fanitaidetta, fanficejä että syvää analyysia sarjan tärkeistä ja vähemmän tärkeistä aiheista, kuten siitä kuka on Paras Poika, kuka on Parhaan Pojan Paras Poika, sekä Olisiko Paras Poika Paras Poika jos Paras Poika Ei Olisi Osa Parasta Shippiä. Koska olemme molemmat tietysti sitä mieltä että Paras Shippi on Ichikara eli Ichimatsu x Karamatsu, niin blogin sisältö tulee suurella todennäköisyydellä käsittelemään ennen kaikkea heitä. Mutta huoli pois! Jos oma suosikkisi on enemmänkin Fappymatsu tai vaikkapa Totty, niin emme missään nimessä ole Matsurasisteja vaan pyrimme antamaan kaikille yhtä lailla rakkautta. Muscle muscle, hustle hustle!

Pidemmittä puheitta kuitenkin asiaan! Tuoreen blogin ensimmäisessä postauksessa pureudutaan elämän syviin kysymyksiin, ja käydään jakso jaksolta läpi kaikki oleellisimmat Ichikara-hetket, jotka todistavat hahmojen olevan varmuudella rakastuneita toisiinsa. Tekstissä sivuamme myös Dekapania olohuoneessa eli sitä, kuinka suurella todennäköisyydellä japanilaisessa mainstream-piirretyssä on canonisoitu insestisuhde, mutta tulette huomaamaan että löydöksemme ovat aukottomia ja ottavat huomioon kaikki Japanin 4678,45 kulttuurillista erityispiirrettä argumentoinnin tueksi. Tästä johtuen aiommekin pitää aiheesta luennon kaikissa vuoden tulevissa anime-tapahtumissa, mukaan lukien Cosvision ja Ropecon.

Jos haluat siis olla edelläkävijä ja tutustua aiheeseen jo nyt, voit lukea syväanalyysin alta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sheeeh

SHEEEHHHH!!

APRILLIA, SYÖ ODENIA JA JUO CALIAA PÄÄLLE, DAYON!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s